Didillon voorgesteld bij Genk: Tonen dat ik de kwaliteiten heb voor een topclub

Didillon voorgesteld bij Genk: "Tonen dat ik de kwaliteiten heb voor een topclub"

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 17:00di 28-01-2020 om 17:00

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 17:00di 28-01-2020 om 17:00

Thomas Didillon vervolmaakt het seizoen bij KRC Genk. De Franse doelman wordt door Anderlecht tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Limburgers, zij het mét aankoopoptie. Didillon is gemotiveerd om weer zijn kans te krijgen.

Rancune ten opzicht van Anderlecht heeft Didillon echter niet. "Ik voel geen revanchegevoelens. Ik voel me vooral heel hongerig. Om mijn job te doen en te tonen dat ik de kwaliteiten heb om bij een topclub te spelen. Ik voel ook een positieve vibe in deze club", wordt de Fransman geciteerd door Het Nieuwsblad.

"Een vergelijking met Anderlecht? Die kan ik nog niet maken, ik ben pas sinds dinsdagochtend lid van deze club. Bij Anderlecht had ik het moeilijk om mijn statuut als bankzitter te aanvaarden. Maar goed, ik ben blijven trainen en deze overstap is mijn beloning voor mijn harde werk."

Bij Anderlecht speelde de doelman amper dit seizoen, toch wil hij snel onder de lat staan bij Genk. "Ik ben fit. Ik heb goed getraind om klaar te zijn voor deze kans. Het enige wat ik mis, is wedstrijdritme", aldus een gemotiveerde Didillon.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Didillon slagen bij Genk?

(1025 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws