Bayat na uitlatingen advocaat Martinez: “De interessante willen uithangen”

Bayat na uitlatingen advocaat Martinez: “De interessante willen uithangen”

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 14:00di 28-01-2020 om 14:00

Mehdi Bayat is niet opgezet met de uitlatingen van Jesse De Preter, de advocaat van Roberto Martinez. De bondsvoorzitter reageerde tegenover VTM Nieuws.

De Preter zei tegenover het Franstalige LN24 dat de onderhandelingen nog niet waren opgestart en dat dat van niet veel respect getuigde. Bayat spreekt dit echter tegen. “Ik denk met alle respect dat meneer De Preter niet goed op de hoogte is van de situatie”, citeert Het Laatste Nieuws de bondsvoorzitter.

Bayat gaat verder met zijn betoog. “Ik vind dat meneer De Preter zich niet heel elegant opstelt en dat in tegenstelling tot andere mensen uit de officiële entourage van Roberto Martínez. Ik denk ook niet dat hij daar bij hoort.”

“Ik heb nooit gediscussieerd of onderhandeld met De Preter”, gaat Bayer verder. “Hij is een jurist die benoemd werd door de Engelse vertegenwoordiger van Roberto Martínez om zijn contract met de voetbalbond te analyseren.”

De interessante
Bayat sneert ook naar De Preter en ergert zich aan zijn uitspraken. “Ik vind dat De Preter de interessante heeft willen uithangen, zoals we dat in het Frans zeggen, want ik kan je verzekeren dat de relatie tussen Roberto Martínez en de voetbalbond extreem respectvol is. Langs beide kanten.”

“Wat me het meest ergert bij de uitspraken van meneer De Preter is dat hij een beeld schetst van Martínez dat er absoluut niet is. Martínez is iemand die met heel veel respect samenwerkt met alle medewerkers van de voetbalbond. Hij heeft veel plezier in zijn werk hier in België. Het is iemand die heel menselijk is in de omgang en veel waarden en principes heeft.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Bayat hier gelijk?

(112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws