‘Diagne geraakt niet weg, financiële tegenslag voor Club’

‘Diagne geraakt niet weg, financiële tegenslag voor Club’

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 11:17di 28-01-2020 om 11:17

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 12:24di 28-01-2020 om 12:24

Mbaye Diagne is al een tijdje persona non grata bij Club Brugge. De Senegalees loopt echter nog steeds rond in Brugge en dat is alles behalve een ideale situatie voor de club.

Philippe Clement maakte eerder al duidelijk dat er naarstig naar een oplossing wordt gezocht voor de speler. Zo zouden ze in Brugge het liefst van allemaal Diagne terug naar Galatasaray sturen en de huurperiode vroegtijdig beëindigen. Daar schuilt echter één klein probleempje. Volgens Het Nieuwsblad wil de Turkse club zijn spits helemaal niet terug.

Een financiële tegenvaller, Diagne is namelijk een dure vogel. Club betaald 3,5 miljoen euro om de spits een jaar te huren. Een deel van dat bedrag hoopte ze te recupereren door de huurperiode vroegtijdig af te sluiten. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Club Brugge zou nog kunnen rekenen op een andere club die Diagne uit zijn lijden verlost in Brugge. Dan wordt er vooral gekeken naar het Midden-Oosten en China. Concrete aanbiedingen zijn er echter nog niet geweest. Diagne mag volgens de UEFA-regels dit seizoen niet meer voor een andere Europese club spelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws