Bevestiging uit Barcelona: 'De naam Rodrigo ligt wel op tafel bij de staf'

Bevestiging uit Barcelona: 'De naam Rodrigo ligt wel op tafel bij de staf'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 07:46di 28-01-2020 om 07:46

FC Barcelona gaat deze transferperiode naar alle waarschijnlijkheid nog een spits binnenhalen. Valencia-speler Rodrigo Moreno is één van de kandidaten, zo bevestigt nu ook president Josep Maria Bartomeu.

Sinds de blessure van Luis Suárez, die dit seizoen niet meer in actie kan komen, is de Catalaanse grootmacht dringend op zoek naar een extra spits. Onder meer de namen van Timo Werner, Pierre-Emerick Aubameyang en Rodrigo werden al genoemd en Bartomeu laat weten dat die laatstgenoemde in ieder geval op het lijstje staat in Camp Nou.

"Een vervanger gaat er komen. Ik weet niet of het er eentje zal zijn van de beloftes of van buitenaf. Er zijn veel goede spelers. We praten niet over spelers van andere clubs, maar de naam Rodrigo ligt wel op tafel bij de staf", zou de president van Barcelona hebben gezegd volgens Voetbal International.

Rodrigo geldt dus als een serieuze optie voor Barcelona, maar de spits van Valencia is ook een dure optie voor de Catalanen. Valencia ziet de 28-jarige international van Spanje liever niet gaan en zou 60 miljoen euro verlangen van Barcelona als de club Rodrigo naar Camp Nou wil halen. Afgelopen zondag won Valencia met Rodrigo als invaller nog met 2-0 van FC Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede spits voor Barça?

(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws