Genk en Club Brugge zorgen voor verrassend resultaat in beloftencompetitie

Genk en Club Brugge zorgen voor verrassend resultaat in beloftencompetitie

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 22:01ma 27-01-2020 om 22:01

Naar goede gewoonte werden op maandagavond de beloftenwedstrijden afgewerkt. Met de winst van KRC Genk en Club Brugge waren er ook meteen twee verrassende resultaten.

Zowel KRC Genk als Club Brugge kennen geen al te best seizoen in de beloftencompetitie. KRC Genk staat op een zevende plek (op acht ploegen), terwijl Club Brugge het net iets beter doet met een zesde plek in de stand.

Club Brugge kreeg maandagavond een zware klus met de uitwedstrijd tegen KAA Gent. Die wisten de jonge Bruggelingen tot een goed einde te brengen tegen Gent, dat met onder andere Dylan Mbayo, Giorgi Chakvetadze, Eric Smith en Jan Van den Bergh enkele spelers uit de A-kern in de ploeg had.

De bezoekers uit Brugge kwamen op voorsprong na een omgezette strafschop. Ook Gent kreeg een strafschop en wist nog voor een gelijkmaker te zorgen. Net voor de pauze werd het 1-2 via Van Den Keybus. Ook de eindstand.

Genk trok richting Standard, de nummer vier in de stand. Bij de Rouches speelden onder andere Senna Miangue, Joachim Carcela, Dragus en Raskin. Zij konden echter niet voor puntengewin zorgen. De Limburgers wonnen de partij met 1-2.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws