Update: Club Brugge heeft beet: Gaich legt donderdag medische testen af

Update: Club Brugge heeft beet: Gaich legt donderdag medische testen af

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 21:17ma 27-01-2020 om 21:17

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 18:10wo 29-01-2020 om 18:10

Het gelijkspel tegen KV Kortrijk lijkt Club Brugge de belangrijkheid van een nieuwe spits aangetoond te hebben. Het bestuur van Club Brugge gaat nu all-in voor Adolfo Gaich en wil een absolute recordsom neerleggen.

Club Brugge werd al weken gelinkt aan Gaich, maar kon de Argentijnse spits maar niet losweken bij zijn club San Lorenzo. Daar heeft Blauw-Zwart genoeg van gehad. Volgens Tyc Sports heeft het dan ook een ultiem bod van maar liefst zeventien miljoen dollar, omgerekend zo'n 15,5 miljoen euro, neergelegd bij San Lorenzo.

San Lorenzo gaf eerder aan dat Gaich minstens nog tot de zomer zou blijven, maar het bod van Club Brugge zou de Argentijnen toch kunnen overtuigen om hem te laten gaan. Gaich wordt ook gelinkt aan onder andere Benfica, maar met het ultieme bod hoopt Club Brugge de Portugezen nog te snel af te zijn.

Met dat bedrag zou Gaich de duurste inkomende transfer ooit zijn in de JPL. Het huidige record staat op de naam van Zinho Vanheusden, waar Standard zo'n twaalf miljoen euro voor had betaald.

Update: Club Brugge heeft zijn droomspits beet. Gaich zal donderdag zijn medische testen afeggen en zijn contract te ondertekenen, meldt de nationale ploeg van Argentinie. Gaich is momenteel met de U23 van Argentinië het Olympische kwalificatietoernooi aan het voorbereiden.

Hij zal na de ondertekening van zijn contract terugvliegen naar zijn ploeg. Club zal dus niet meteen beroep kunnen doen op zijn nieuwe aanvaller. Blauw-Zwart lijkt bovendien nog niet uitgeshopt. Ook middenvelder Fausto Vera zou op het verlanglijstje staan van de Bruggelingen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws