OFFICIEEL: Godeau mag zich nu al een speler van KAA Gent noemen

OFFICIEEL: Godeau mag zich nu al een speler van KAA Gent noemen

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 19:00ma 27-01-2020 om 19:00

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 18:40di 28-01-2020 om 18:40

Bruno Godeau mag zich dra een speler van KAA Gent noemen. Volgens Het Laatste Nieuws is Royal Excel Moeskroen ermee akkoord gegaan dat de verdediger nu al naar de Ghelamco Arena trekt.

Dat Godeau een Buffalo ging worden, stond al een tijdje vast. Normaal zou de centrale verdediger pas in de zomer de overstap maken van Moeskroen naar Gent, maar beide ploegen vonden een akkoord om er een wintertransfer van te maken.

Bij Gent tekent Godeau een contract tot 2023. Aankomend weekend kan de 27-jarige Belg al zijn debuut maken voor zijn nieuwe ploeg. Zaterdag brengt KAA Gent een bezoek aan KV Mechelen.

Voor Godeau wordt KAA Gent zijn zesde ploeg in Eerste Klasse. Godeau kreeg zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. Bij paars-wit kon hij niet doorbreken. Daarna kwam Godeau uit voor Zulte Waregem, KVC Westerlo, KV Oostende en Royal Excel Moeskroen.

Update: Maandag kwam er eindelijk witte rook uit de schoorsteen van de Ghelamco Arena. De Buffalo's kondigden aan dat Godeau nu al aansluit bij Gent. "Godeau is een gedisciplineerde linksvoetige centrale verdediger met een goed positiespel en een goede duelkracht. Zijn grote ervaring binnen de Belgische competitie is daarenboven een belangrijke troef. Bruno is qua mentaliteit ook iemand die perfect past binnen onze kleedkamer: leergierig, intelligent en zich steeds ten dienste stellend van het collectief", stelt Peter Verbeke

Poll

Is Godeau een aanwinst voor KAA Gent?

(735 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws