'Vanden Borre vraagt om vroege wissel na mogelijke blessure aan hamstrings'

'Vanden Borre vraagt om vroege wissel na mogelijke blessure aan hamstrings'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 18:00ma 27-01-2020 om 18:00

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 22:17ma 27-01-2020 om 22:17

Een snelle terugkeer van Anthony Vanden Borre bij RSC Anderlecht lijkt niet in de maak. De verdediger traint alweer een hele poos mee, maar staat nog ver verwijderd van een wedstrijdselectie.

Dat meldt La Dernière Heure. Vanden Borre werd niet klaar bevonden om tegen Club Brugge en Cercle Brugge al in actie te komen en werd dan ook uit de wedstrijdselectie gehouden. Om hem wat wedstrijdritme te geven organiseerde Anderlecht een oefenpartij tegen OHL, al speelde Vanden Borre die niet uit.

De verdediger vroeg na zo'n twintig minuten voetballen al om zijn vervanging. Hij werd uiteindelijk naar de kant gehaald na 43 minuten voetballen. Het is niet duidelijk of het om een blessure ging of enkel om een gebrek aan conditie. De verdediger lijkt alleszins verre van klaar om een wedstrijd te spelen met het A-team.

Anderlecht verloor de oefenpartij uiteindelijk ook met 1-2 van Oud-Heverlee Leuven. Kalulika scoorde voor Anderlecht de enige treffer.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zou Vanden Borre een pijntje gevoeld hebben aan de hamstrings. Hij werd uit voorzorg vervangen door Anderlecht. Later deze week staan er nog meer onderzoeken gepland.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws