Anderlecht komt goed weg tegen Cercle: We dachten dat het makkelijk ging gaan

Anderlecht komt goed weg tegen Cercle: "We dachten dat het makkelijk ging gaan"

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 16:30ma 27-01-2020 om 16:30

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 16:31ma 27-01-2020 om 16:31

RSC Anderlecht won dan wel op het veld van Cercle Brugge, de prestatie was niet om over naar huis te schrijven. Bijna de hele ploeg kreeg een onvoldoende. Elias Cobbaut beseft dat Anderlecht een belabberde partij op de mat bracht.

"We speelden een draak van een wedstrijd", vertelt de Anderlecht-verdediger in Het Laatste Nieuws. Er viel dan ook maar één pluspunt te noteren voor paars-wit. "Die drie punten zijn echt het enige wat we moeten meenemen naar volgende week", aldus Cobbaut.

Onderschatting
Zo goed Anderlecht het deed tegen Club Brugge, zo zwak acteerde het tegen stadsgenoot Cercle. "We hebben vorige week getoond wat we in onze mars hebben, zeker in de eerste helft. Als je dan ziet hoe we vandaag aan de aftrap komen, is het begrijpelijk dat de supporters 'shame on you' roepen."

Cobbaut geeft toe dat Anderlecht de rode lantaarn wat heeft onderschat. "We zaten misschien nog in de zetel na die prestatie van vorige week, misschien zat er ook wat onderschatting bij. We dachten dat het hier makkelijk ging gaan."

Poll

Haalt Anderlecht PO1?

(480 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws