VP 11 Van De Week, Speeldag 23: KAA Gent schittert, Van Crombrugge waakt

VP 11 Van De Week, Speeldag 23: KAA Gent schittert, Van Crombrugge waakt

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 12:45ma 27-01-2020 om 12:45

Ook op Speeldag 23 vielen er weer spelers te bewonderen in onze Belgische competitie. Dat was zeker zo in de Ghelamco Arena, maar ook elders werd lekker gevoetbald.

Engelbewaarder bij Anderlecht
Zonder Hendrik Van Crombrugge maakte Anderlecht helemaal geen kans meer op Play-Off 1. De zomeraanwinst is een echte puntenpakker. Tegen Cercle Brugge bleef hij overeind ondanks het overwicht van de thuisploeg.

In de defensie kiezen we vooral voor de aanval. Milad Mohammadi en Aurelio Buta zijn snelheidsduivels op de backposities en bewezen dat afgelopen weekend opnieuw. Centraal zijn we iets behoudender. Kostas Laifis pikte weer zijn goal mee bij Standard, terwijl Menno Koch een heel nuttige pion is gebleken voor Eupen.

Revelatie op het middenveld
Ook van Lassane Coulibaly hebben we genoten. Op het middenveld van Cercle hield hij zowat alles tegen, al hielp Anderlecht wel met een resem foute passes. Vadis Odjidja is dé man van het weekend en overvleugelde het Genkse middenveld. Het derde plaatsje is voor Alexandre De Bruyn, die steeds meer zijn draai vindt bij STVV.

Goals én assists
Facundo Colidio scoorde niet, maar gaf drie knappe assists bij STVV. Wat een teamspeler! Terem Moffi maakte indruk bij KV Kortrijk door Simon Deli er koudweg af te lopen en ook nog eens mooi af te werken. Dan houden we nog een plaats over voor Charles De Ketelaere. Een goaltje zat er voor hem niet in, maar van dit jeugdproduct gaat Club Brugge nog veel plezier hebben.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is het VP elftal van de week! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Antwerp #Eupen #Standard #KAAGent #STVV #CercleBrugge #KVKortrijk #ClubBrugge

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws