Vandenbempt scherp voor Anderlecht:  Op deze manier halen ze het niet

Vandenbempt scherp voor Anderlecht: "Op deze manier halen ze het niet"

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 12:09ma 27-01-2020 om 12:09

Anderlecht pakte levensbelangrijke punten in de strijd om play-off 1, toch zongen de fans ‘Shame on you’. Peter Vandenbempt analyseert de prestatie van Anderlecht tegen Cercle Brugge.

Na een sterke prestatie tegen Club Brugge, verging het Anderlecht een heel stuk minder tegen die andere ploeg uit Brugge. "Het is onbegrijpelijk. Net daarom is deze collectieve wanprestatie onaanvaardbaar voor profvoetballers van Anderlecht", is Vandenbempt scherp op de website van Sporza.

Ook de fans hadden het even helemaal gehad. Waar ze de voorbije weken de ploeg nog steunde, waren er deze keer iets minder vriendelijke gezangen te horen op de tribunes.  "Toen zongen en applaudisseerde ze net omdat ze goed voetbal zagen van een jong elftal in opbouw." Iets wat er tegen Cercle Brugge allerminst was. "39% balbezit en een doelpoging aan de rust tegen de allerlaatste in de stand. Ik kan dat toch niet meteen plaatsen in de vooruitgang van het proces", aldus Vandenbempt.

Als Anderlecht zo speelt zal het nog heel lastig worden om in die zo beoogde top zes terecht te komen. Ook Vandenbempt ziet het niet goed komen met dit spelniveau.  "Ondanks het gunstige programma zie ik ze het niet halen op deze manier. Zoveel meeval gaan ze niet elke week hebben", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Haalt Anderlecht PO1?

(480 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws