Vandenbempt over Cercle: Ook OHL viel zo uit 1A

Vandenbempt over Cercle: "Ook OHL viel zo uit 1A"

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 11:43ma 27-01-2020 om 11:43

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 12:29ma 27-01-2020 om 12:29

Opnieuw goed spelen, maar ook opnieuw geen puntengewin. Het zit Cercle Brugge niet mee in de kelder van het klassement. Peter Vandenbempt ziet gelijkenissen met het OHL van enkele jaren terug.

2-0 voor staan tot op enkele minuten van het einde en toch nog verliezen. Het was een zure zondagmiddag voor Cercle Brugge tegen Anderlecht. Vandenbempt heeft toch wat medelijden met de vereniging. "Een hele wedstrijd hebben ze met lef gespeeld en kansen afgedwongen. Toch hebben ze opnieuw verloren, opnieuw door individuele fouten", analyseert Vandenbempt op de website van Sporza.

De radioman van de VRT ziet gelijkenissen met OH Leuven, ook zij degradeerde ondanks knap voetbal.  "Ook OHL speelde zeer aantrekkelijk voetbal onder Emilio Ferrera, toch vielen ze uit 1A". Bij Cercle hopen ze natuurlijk dat die vergelijking niet zal opgaan, maar dan zullen ze wel meer punten moeten beginnen te pakken.

Tegen Anderlecht werd er al voor de zesde keer dit seizoen een resultaat uit handen gegeven in de laatste tien minuten. Dat zijn tien punten die ze op deze manier uit handen geven. Bernd Storck weet zo waar hij aan kan werken de komende dagen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Cercle Brugge zich in 1A weten te handhaven dit seizoen?

(216 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws