UPDATE: 'Didillon in Genk voor medische testen, deal zo goed als rond'

UPDATE: 'Didillon in Genk voor medische testen, deal zo goed als rond'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 07:00ma 27-01-2020 om 07:00

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 12:24ma 27-01-2020 om 12:24

Na het mislopen van Alireza Beiranvand meldt Het Laatste Nieuws dat Thomas Didillon alsnog naar KRC Genk zal trekken. Een akkoord met RSC Anderlecht zou dichtbij zijn.

De 24-jarige doelman wordt vandaag verwacht in Genk om de deal af te ronden. Didillon was de eerste keus om het keepersprobleem op te lossen, maar de onderhandelingen verliepen stroef. Paars-wit wilde definitief verkopen terwijl Genk wilde huren met aankoopoptie.

Anderlecht zou nu de prijs gevoelig hebben laten zakken waardoor een overeenkomst in de maak is. ‘Didillon moet de komende maanden de strijd aangaan met Gaëtan Coucke. In Genk gaan ze er nog steeds vanuit dat Vandevoordt en Vukovic volgend seizoen onder mekaar uitvechten wie nummer één en twee wordt’, klinkt het.

UPDATE: Didillon is ondertussen gespot in Genk. De doelman is er om zijn medische testen af te leggen. Anderlecht zou volgens Het Laatste Nieuws de prijs gevoelig hebben laten zakken waardoor het dossier in een stroomversnelling kwam. Wanneer de medische testen zijn afgerond lijkt er niets nog in de weg te staan om de transfer officieel te maken.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Didillon de beste keuze voor KRC Genk?

(1356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws