Batshuayi overtuigt nog eens bij Chelsea: 'Deed wat van hem gevraagd werd'

Batshuayi overtuigt nog eens bij Chelsea: 'Deed wat van hem gevraagd werd'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 23:14zo 26-01-2020 om 23:14

Michy Batshuayi kreeg dit weekend nog eens een kans bij Chelsea. De spits mocht meespelen in de FA Cup tegen Hull City en scoorde meteen punten. Hij scoorde en leverde een degelijke prestatie af. Dat vond men ook in Engeland.

De bekende statistiekenwebsite Squawka had heel wat lof voor onze landgenoot. 'Batshuayi heeft getoond dat hij de stijl van Abraham kan kopiëren, door de bal goed bij te houden, ook diep in het veld', klonk het.

'Op die manier zorgde hij ervoor dat Chelsea in balbezit bleef. Ja, het klasseverschil tussen de tegenstanders zal aangewezen worden om het enthousiasme over Batshuayi wat te bekoelen, maar de Belg deed zaterdag wel wat van hem gevraagd werd', aldus Squawka.

Minpunten
Al was niet alles perfect volgens de Engelse website. 'Hoewel Batshuayi bij momenten de bal goed bijhield, liet zijn passing soms ook te wensen over. Op die manier werden veelbelovende aanvallen afgebroken.'

'Soms leek hij ook niet op dezelfde golflengte als zijn ploegmaats te zitten, maar dat kan ook te wijten zijn aan een gebrek aan matchritme en zijn gretigheid om zich te tonen. Hij verdween naar de achtergrond naarmate de match vorderde', oordeelde men.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws