De Ketelaere klopt op de deur bij Club Brugge: Dit smaakt naar meer

De Ketelaere klopt op de deur bij Club Brugge: "Dit smaakt naar meer"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 22:45zo 26-01-2020 om 22:45

Charles De Ketelaere mocht zondag voor het eerst in de basis beginnen in een competitiewedstrijd van Club Brugge. De amper achttienjarige middenvelder wist meteen te overtuigen in het duel tegen KVK, dat op een gelijkspel eindigde. Het smaakte alvast naar meer.

Achteraf had hij gemengde gevoelens na het gelijkspel. "Ik probeer het beste van mezelf te geven en de ploeg te helpen. Jammer dat het niet gelukt is vandaag. Als je er twee kunt scoren op verplaatsing in Kortrijk, dan moet je de match dood kunnen maken", vertelde De Ketelaere op de website van Club Brugge.

"Het is een domper dat we hier twee punten verliezen, maar we zijn mentaal sterk genoeg om terug te slaan. We doen veel fysiek werk, waardoor we ook op het einde nog kansen blijven creëren. Bij mijn eigen kans trapte ik iets te centraal. Jammer, want het zou mooi geweest zijn om te scoren", klonk het.

De Ketelaere wil toch vooral tevreden terugblikken op zijn partij, waar hij lof voor kreeg van zijn coach. "Ik ben in elk geval blij dat ik mijn kans gekregen heb en heb er alles voor gedaan. Ik heb zin om elke match te spelen. Dit smaakt sowieso naar meer. Ik voel me bovendien enorm geapprecieerd door de groep, wat leuk is", besloot hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws