Vanderhaeghe trots bij KV Kortrijk: We zien nu een andere mentaliteit

Vanderhaeghe trots bij KV Kortrijk: "We zien nu een andere mentaliteit"

26-01-2020 21:00 Laatste update: 21:11
1

KV Kortrijk heeft Club Brugge op 2-2 kunnen houden. Yves Vanderhaeghe is tevreden met dat resultaat en zag een sterke prestatie van zijn team.

"Als je een punt kunt pakken tegen de dominante leider, ben je natuurlijk tevreden, en zeker als je 0-2 achter gestaan hebt. Ik vond die 0-2 al een strenge score, want ik vond niet dat we echt onder lagen. Ik ben heel blij met de reactie van mijn spelers, met een mooi uitgespeeld doelpunt, dat ons weer in de match bracht", legt Vanderhaeghe uit bij Sporza.

Vanderhaeghe ziet zijn ploeg nu groeien. "We zien nu een andere mentaliteit bij Kortrijk. Ik ben blij dat we volgende week weer een topmatch hebben tegen Standard. Dat zijn de beste wedstrijden om ons voor te bereiden op het bekerduel tegen Antwerp."

Uiteraard was ook de zware overtreding van Imoh Ezekiel nog een gespreksonderwerp. "In de fase met Ezekiel denk ik dat er eerst een fout op hem wordt gemaakt, waarop hij nogal een agressieve reactie heeft. Als het rood was, dan moeten ze hem dat geven, maar dat is niet gebeurd", klinkt het droog.