Clement is bijzonder kritisch voor de arbitrage: Dat begrijp ik niet

Clement is bijzonder kritisch voor de arbitrage: "Dat begrijp ik niet"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 20:45zo 26-01-2020 om 20:45

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 20:58zo 26-01-2020 om 20:58

Philippe Clement was absoluut niet tevreden na het 2-2 gelijkspel tegen KV Kortrijk. De coach van Club Brugge was onder meer scherp voor de arbitrage. Imoh Ezekiel had volgens hem rood moeten krijgen.

Clement beleefde een erg frustrerende avond. "Ik had vooraf gezegd dat het hier moeilijk zou worden. Door het kleine veld en de mandekking van Kortrijk is er weinig ruimte om te voetballen. Maar dat wisten we op voorhand. Natuurlijk moeten we ook praten over de fase met Ezekiel, die volgens mij rood had moeten krijgen. Dat is ook een belangrijk moment in de wedstrijd. Ik begrijp niet waarom de VAR niet overrulet", geeft hij aan bij Sporza.

In de tweede helft ging Club nog kopje onder. "We kunnen dan toch de 0-2 maken en hebben controle over de wedstrijd, maar Kortrijk was daarna heel efficiënt en scoorde twee keer uit twee kansen. We hebben wel nog onze momenten gehad, alleen konden we ze niet benutten. Wij waren de ploeg die het verdiende om te winnen, maar dat is voetbal. Dat kan gebeuren, als de omstandigheden tegen zitten."

Poll

Had Ezekiel rood moeten krijgen?

(452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws