Club Brugge laat twee dure punten liggen in het Guldensporenstadion

26-01-2020 19:45
46

Club Brugge heeft niet kunnen winnen op het veld van KV Kortrijk. Club kwam wel 0-2 voor, maar kon die bonus niet vasthouden.

KV Kortrijk begon scherp aan de partij, maar het was Club dat snel op rozen zat. Na een hoekschop kon Deli helemaal vrij binnenkopen. Kortrijk liet het hoofd niet hangen en kon dreigen via Kagé, maar iets na het halfuur kreeg het een nieuwe klap. Ricca zette Club zelfs op 0-2 na een fraaie aanval over verschillende stations.

Net voor rust ging het licht evenwel uit bij Club. Kagé mocht te makkelijk voorzetten en vond zijn maat Mboyo, die Mignolet van dichtbij kon verslaan. KV Kortrijk kon zo nog met nieuwe hoop de rust in.

Koude douche
Meteen na de pauze kon invaller Moffi zich onderscheiden. Hij maakte zich los van Deli en versloeg Mignolet met een gekruist schot. Het was het begin van een tweede helft op het scherpst van de snee.

Club Brugge klopte op de deur en zocht nog naar open kansen, maar miste scherpte. Onder meer Schrijvers en verdediger Mitrovic misten nog enkele mooie kansen. Uiteindelijk kon KV Kortrijk een puntje in eigen huis houden.