Storck is woest bij Cercle Brugge: Ik heb al mijn respect verloren

Storck is woest bij Cercle Brugge: "Ik heb al mijn respect verloren"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 19:30zo 26-01-2020 om 19:30

Cercle Brugge voelt zich bekocht na de 1-2 nederlaag tegen Anderlecht. Cercle wilde een strafschop voor hands, maar kreeg er geen. Dat zit Bernd Storck duidelijk heel hoog.

Storck zat in zak en as na de nederlaag. "We speelden fantastisch tegen Anderlecht en we leiden lange tijd met 1-0. Als je dan vier minuten later verliest, ben je zeer ontgoocheld. In de tweede helft kregen we dé kans om onze tweede treffer te maken. Maar we maken een tactische fout en Anderlecht maakt gelijk. Bij de 1-2 waren we ook niet goed wakker", staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Storck had ook nog een boodschap voor de refs. "Als ze ons niet willen in 1A, dan moeten ze ons nu meteen laten degraderen. Het gedrag van de refs en de VAR zijn onacceptabel. Twee keer heb ik gesproken met de vierde scheidsrechter om te vragen of het hands was. Hij zei dat de VAR vond dat het geen hands was. Op dit moment heb ik al mijn respect verloren voor de scheidsrechters. Ook in de vorige matchen zijn we benadeeld."

Cercle had volgens Storck zelfs twee strafschoppen kunnen krijgen. "Twee keer was er hands in deze match. De VAR moet naar het scherm gaan. Ik heb een groot probleem met hoe de arbitrage deze match heeft geleid."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws