'Berge zit samen met bestuur Genk en wil transfer naar Sheffield forceren'

'Berge zit samen met bestuur Genk en wil transfer naar Sheffield forceren'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 14:42zo 26-01-2020 om 14:42

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 13:12wo 29-01-2020 om 13:12

KRC Genk is het menens om Sander Berge tot het einde van dit seizoen te houden. De middenvelder blijft serieus in trek, maar Genk is niet van plan om hem te laten gaan.

Berge stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van Sheffield United, dat de middenvelder naar Engeland probeerde te halen. Daar slaagde het niet in, maar het waagde deze winter opnieuw een poging. Dat bevestigde technisch directeur Dimitri De Condé bij het Noorse VG.

Sheffield United is er echter niet in geslaagd om Genk te overtuigen Berge te laten gaan. Het zag het bod op de Noorse middenvelder dan ook afgewezen worden. Na het vertrek van onder andere Aly Samatta en Leandro Trossard en Ruslan Malinovskyi afgelopen zomer hoopt Genk Berge nog tot minstens het einde van het seizoen te kunnen houden.

Update: Sheffield United zag haar bod geweigerd worden, maar heeft de hoop nog niet opgegeven. Het wil de komende dagen nog een poging wagen om Berge naar Engeland te halen. Daarvoor zal het wel een eigen clubrecord moeten breken, dat meldt de Engelse journalist Graeme Bailey. Er werd eerder al gesproken van een bod van rond de twintig miljoen euro, maar dat vond Genk niet goed genoeg.

Update: KRC Genk lijkt niet anders te kunnen dan Berge deze winter nog te verkopen. Volgens Sky Sports zaten Berge en makelaar Morten Wivestad dinsdagavond nog samen met het bestuur van KRC Genk om een transfer te forceren. Berge wil de Engelse boot niet opnieuw missen en hoopt deze winter nog een transfer te kunnen maken. Sheffield United moet dan wel diep in de buidel tasten. Het eerdere bod van twintig miljoen euro werd naar verluidt geweigerd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws