Sterk seizoen bij KAA Gent, maar Depoitre hoopt niet meer op het EK

Sterk seizoen bij KAA Gent, maar Depoitre hoopt niet meer op het EK

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 15:30zo 26-01-2020 om 15:30

Het EK komt eraan en heel wat spelers proberen zich dit seizoen nog in de kijker te spelen van Roberto Martinez. De plekjes in de selectie zijn bijzonder duur. Dat weet ook Laurent Depoitre, die niet meer hoopt op een oproeping.

De spits is een belangrijke pion in het team van AA Gent, maar gelooft niet dat hij nog kans maakt op een vliegtuigticket richting het EK. "Ik heb nog geen contact gehad met Roberto Martínez. Ik denk dat ik weinig kans maak op het EK, ook al draai ik een goed seizoen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Volgens Depoitre heeft Martinez zijn selectie al zo goed als klaar. "Ik heb de indruk dat de bondscoach zijn kern de voorbije jaren gevormd heeft. Maar je weet nooit: een blessure kan maken dat ze mij nodig hebben", wil hij de hoop nog niet helemaal opgeven.

"Als dat het geval is, zou ik beschikbaar, klaar én zeer gelukkig zijn. Ik houd mijn voetjes op de grond: ik maak er geen doel van. Al blijf ik wel hopen ooit nog voor de Rode Duivels te spelen. Wie weet: misschien kunnen goeie Play-Offs helpen", besluit Depoitre.
 

Poll

Verdient hij een plekje in de EK-selectie?

(112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws