UPDATE: Carrasco hoopt: ‘Engelse club hoopt snel huurdeal af te ronden’

UPDATE: Carrasco hoopt: ‘Engelse club hoopt snel huurdeal af te ronden’

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 11:03zo 26-01-2020 om 11:03

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 09:27ma 27-01-2020 om 09:27

Met nog maar enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt, maken enkele spelers zich zorgen om hun voetbaltoekomst. Zo ook Yannick Carrasco, die al een tijdje hoopt op een verlossende aanbieding uit Europa.

Dat Carrasco weg wil uit zijn gouden kooi in China is al een tijdje geweten, vorig seizoen stond hij enkele keren dicht bij een transfer naar ons continent. Ook deze transferperiode hoopt Carrasco dat een Europese club hem een uitweg biedt.

Eerder deze maand was er interesse van het Spaanse Betis Sevilla, maar het leek er meer en meer op te lijken dat de Premier League zijn nieuwe thuis zou gaan worden. Zo wist Sky Sports te vertellen dat Crystal Palace dicht bij een huurakkoord stond omtrent de Rode Duivel.

De Engelsen hebben nog steeds interesse, maar de onderhandelingen zouden de afgelopen dagen in het slop zijn geraakt. Dalian Yifang zou een definitieve transfer verkiezen zodat ze het zware loon van Carrasco niet hoeven te betalen, dat ziet Crystal Palace echter niet zitten. Volgens Jeunes Footeux verkiezen de Engelsen een uitleenbeurt waarbij zij 60% van het loon betalen.

Door de moeizame onderhandelingen zou een andere Londense club Carrasco weer op het lijstje hebben staan. Sky Sports reporter Kaveh Solhekol meldt dat Arsenal opnieuw interesse toont, zij hadden afgelopen zomer ook al verregaande interesse in Carrasco.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Crystal Palace vandaag meer nieuws zal ontvangen over de verhuur van Yannick Carrasco. Zijn club, Dalian, wil voorlopig nog niet meewerken, maar de Rode Duivel wil absoluut weg uit China. Hij is bereid fors in te leveren en zat al samen met de directie van Palace.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Waar zie jij Carrasco het liefst spelen?

(281 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws