Vertrekken bij Antwerp was geen optie, ze rekenen nog op mij

"Vertrekken bij Antwerp was geen optie, ze rekenen nog op mij"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 08:15zo 26-01-2020 om 08:15

Antwerp liet donderdag de Noor Simen Juklerod nog eens opdraven in de Croky Cup. Juklerod is zijn plaats eigenlijk kwijt aan Ritchie De Laet, en dat valt hem zwaar. Toch zegt hij niet meteen nee tegen een nieuw contract.

De optie op Juklerod werd deze week alvast gelicht, waardoor hij sowieso nog een extra jaar vastligt. Mogelijk krijgt hij ook nog een nieuw contract. "Daar is met mijn manager over gepraat, maar wait and see. Ik hou van deze club, ik ben hier echt graag. Maar ik wil me belangrijk voelen. Niet hier zomaar rondlopen en tweede keus zijn, zoals nu", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen.

In de winter wilde Juklerod absoluut niet vertrekken. "Uiteraard zijn er clubs die met mijn manager hebben gepraat. Er was interesse vanuit andere landen, maar vertrekken was geen optie. Antwerp rekent nog op mij."

Donderdag toonde Juklerod alvast dat Antwerp op hem kan rekenen. "Ik ben altijd fit en train elke dag, vandaar. Ze weten ook wat ik kan, dat heb ik vaak genoeg bewezen. Momenteel doet Ritchie (De Laet, red.) het goed en is het moeilijk om in de ploeg te raken, maar als ik mijn kans krijg, presteer ik meestal toch oké. Het feit dat de coach me tegen Eupen en Genk opstelt of in die lastige slotfase op Cercle er nog op gooit, wil toch ook zeggen dat hij nog vertrouwen in me heeft.”

Poll

Hoort Juklerod in de basis te staan?

(826 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws