Courtois heeft raad voor Antwerp: Zou hem deze winter nog verkopen

Courtois heeft raad voor Antwerp: "Zou hem deze winter nog verkopen"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 07:30zo 26-01-2020 om 07:30

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 07:51zo 26-01-2020 om 07:51

De toekomst van Didier Lamkel Zé bij Antwerp is onzeker. Het penaltydebacle van donderdag heeft er namelijk stevig ingehakt. Imke Courtois is duidelijk: Antwerp kan hem beter van de hand doen.

"Hij heeft al de Europese campagne verknald, misschien nu ook een bekerfinale ontnomen, al geloof ik dat ze het nog redden, én hij heeft al genoeg kansen gekregen... eenmaal houdt het op. Indien ze er nog een goed prijsje voor kunnen krijgen, zou ik hem toch nog deze mercato proberen te verkopen", staat te lezen bij De Zondag.

Ook achter de schermen is hij niet meer populair. "Hij heeft het blijkbaar bij de meeste spelers verkorven. Zo'n sfeer verdeelt en verziekt toch de kleedkamer. Ik vind trouwens dat Mbokani en Refaelov, toch mannen met ervaring én er waren afspraken, meer van zich hadden moeten afbijten", besluit Courtois.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws