KAA Gent walst over tegenstand: Iedereen heeft het schitterend gedaan

KAA Gent walst over tegenstand: "Iedereen heeft het schitterend gedaan"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 07:00zo 26-01-2020 om 07:00

KAA Gent walste zaterdagavond over KRC Genk: het werd 4-1. Milad Mohammadi zette KAA Gent op de juiste weg door vlak voor rust de gelijkmaker te scoren, meteen zijn eerste goal in België.

"Eindelijk! Voor een verdediger is het al niet gemakkelijk om te scoren, zeker voor een links- of rechtsback", aldus Mohammadi op de officiële website. "Ik heb er in het verleden al enkele gescoord maar nu dus mijn eerste bij Gent. Ik ben blij met zowel mijn doelpunt als mijn prestatie."

KAA Gent zette opnieuw een sterke prestatie neer. "Iedereen heeft het schitterend gedaan, dus een dikke pluim aan de volledige ploeg. We begonnen de wedstrijd met veel vertrouwen en we hebben onze hoofden niet laten hangen bij de 0-1 achterstand. De manier waarop we ons in de match geknokt hebben, stemt me tevreden en daarom ben ik ongelooflijk blij dat we uiteindelijk met 4-1 wonnen. De fans waren ook weer schitterend dus ook een big thank you aan hen."

Inmiddels kan Mohammadi rekenen op een basisplaats. "Ik blijf hard werken. De kansen die ik krijg, wil ik zo goed mogelijk proberen grijpen. Zolang ik de ploeg maar kan helpen, dat is voor mij het belangrijkste", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws