Waasland-Beveren gaat de mist in en verliest tegen KAS Eupen

25-01-2020 21:55 Laatste update: 22:04
1

Waasland-Beveren heeft de sterke reeks van de voorbije weken niet voort kunnen zetten. In eigen huis ging het met 0-1 onderuit.

De mist die in het duel tussen Charleroi en KV Mechelen nog spelbreker was, liet zich ook zien in Beveren. Onspeelbaar werd het echter niet, tot groot jolijt van de Panda's.

Eupen was baas in de eerste helft tegen een bijzonder flauw Waasland-Beveren. Het ging dan ook rusten met een verdiende 0-1 voorsprong na een doelpunt van Menno Koch.

Ook in de tweede helft bleef Eupen zoeken naar doelpunten. Het had meer aanvalsdrang, maar kon amper kansen bij elkaar sprokkelen. Waasland-Beveren had het bijzonder moeilijk om door de defensie van Eupen te geraken, wat uiteindelijk ook voor de 0-1 eindstand zorgde.