STVV blijft imponeren onder Kostic en pakt ook drie punten tegen Moeskroen

25-01-2020 21:51
1

STVV heeft op bezoek bij Moeskroen een bijzonder goede zaak gedaan. De Kanaries konden opnieuw overtuigen en wonnen met 1-3 van Moeskroen.

De partij tussen Moeskroen en STVV was niet meteen reclame voor het Belgische voetbal. We kregen een matige wedstrijd te zien, met amper kansen aan beide zijden. Moeskroen leek wel de beste kansen te krijgen, maar STVV kon het eerst vieren.

De Truienaren gingen de kleedkamer in met een 0-1 voorsprong na een knappe aanval die Yuma Suzuki wist af te werken. Net voor het half uur zorgde hij voor de 0-1 ruststand.

In de tweede helft kreeg STVV ook de beste kansen. Daar werd het ook voor beloond. Net voor het uur was het Jordan Botaka die voor de 0-2 zorgde. Niet de laatste, want tien minuten voor tijd kwam de 0-3 er via Asamoah. In het slot zorgde Boya nog voor een eerredder: 1-3.