UPDATE: 'Poulain (ex-Club Brugge) moet Godeau vervangen bij Moeskroen'

UPDATE: 'Poulain (ex-Club Brugge) moet Godeau vervangen bij Moeskroen'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 20:32za 25-01-2020 om 20:32

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 16:32di 28-01-2020 om 16:32

Benoît Poulain kan snel terugkeren naar België. De Franse verdediger verliet afgelopen zomer Club Brugge voor een Turks avontuur. Nu toont Moeskroen interesse.

Dat onthult Le Soir. Poulain trok afgelopen zomer richting Kayserispor, maar zag zijn contract door financiële problemen al na enkele maanden ontbonden worden. Poulain werd even gelinkt aan een club uit Thailand, maar zou nu kunnen terugkeren naar België.

Moeskroen hoopt de verdediger binnenkort nog aan te kunnen trekken. Het is nog op zoek naar een verdediger nu Bruno Godeau de club lijkt te verlaten. KAA Gent staat op het punt om de linkspoot aan te trekken.

Poulain moet zijn vertrek opvangen, al zal Moeskroen nog even moeten wachten op zijn debuut bij een akkoord. Zou is de ervaren verdediger momenteel nog licht geblesseerd, waardoor hij nog even buiten strijd is.

UPDATE: Poulain wordt steeds nadrukkelijk genoemd bij Moeskroen, aldus Het Laatste Nieuws. De Fransman moet op Le Canonnier de vervanger worden van Bruno Godeau, die op zijn beurt op weg is naar KAA Gent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws