Opvallend gerucht: Club Brugge haalt Ampomah terug naar Belgische competitie

Opvallend gerucht: Club Brugge haalt Ampomah terug naar Belgische competitie

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 18:58za 25-01-2020 om 18:58

Een opvallend bericht in de Ghanese media: Club Brugge zou op het punt staan om Nana Ampomah terug te halen naar de Belgische competitie. De flankspeler trok vorige zomer naar de Bundesliga om zijn succes te beproeven bij Fortuna Dusseldorf, maar dat avontuur is voorlopig geen groot succes.

Volgens Ghana Soccernet zou Ampomah azen op een transfer tijdens de wintermercato. Club Brugge zou wel oren hebben naar een overstap. De transfer zou volgende week afgerond worden. Het zou gaan om een uitleenbeurt tot het einde van dit seizoen met een aankoopoptie.

Ampomah kwam dit seizoen nog maar negen keer in actie. Hij speelde zeven competitiematchen (drie als basisspeler, vier als invaller) en twee bekerwedstrijden (één als basisspeler, één als invaller). Tijdens zijn debuut voor Dusseldorf maakte hij zijn enige doelpunt tot dusver. 

De Ghanese flankspeler was tot vorige zomer actief bij Waasland-Beveren. Voor de Oost-Vlamingen speelde hij 88 officiële wedstrijden. Daarin scoorde hij negentien keer en gaf hij elf assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws