De Caigny schiet vrouwen van Anderlecht voorbij Genk naar bekerfinale

25-01-2020 18:26

De vrouwenploeg van RSC Anderlecht heeft zich geplaatst voor de finale van de Beker van België. Tine De Caigny was de grote uitblinker met twee doelpunten tijdens de 0-3 overwinning tegen KRC Genk.

Alle doelpunten vielen na de rust. De Caigny, vorige week nog derde op het Gala van de Gouden Schoen na Tessa Wullaert en Janice Cayman, opende de score na een paar minuten in de tweede helft. Een kwartier later stond Elke Van Gorp aan het kanon voor de 0-2.

De Caigny zette de kroon op het werk met de 0-3. Anderlecht plaatst zich dus makkelijk voor de finale van de Beker van België. Daarin wordt de tegenstander KAA Gent of Standard Luik. Beide ploegen nemen het zondag tegen elkaar op in de andere halve finale.