OFFICIEEL: Adnan Custovic vindt nieuwe uitdaging in zijn thuisland

OFFICIEEL: Adnan Custovic vindt nieuwe uitdaging in zijn thuisland

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 17:22za 25-01-2020 om 17:22

Adnan Custovic kan opnieuw aan de slag. De 41-jarige ex-coach van KV Oostende en Waasland-Beveren werd aangesteld als assistent-bondscoach in zijn thuisland Bosnië en Herzegovina.

Custovic begon nog aan dit seizoen als hoofdtrainer bij Waasland-Beveren, maar eind augustus werd hij op straat gezet. Enkele maanden later heeft hij een nieuwe job gevonden. Hij wordt bij Bosnië en Herzegovina assistent van Dušan Bajević. Zvjezdan Misimović is de nieuwe sportieve directeur.

Custovic, die als speler vijf keer het shirt van de nationale ploeg mocht aantrekken, streek in 2005 in België neer bij Gent. Na passages bij Beerschot en Moeskroen sloot hij zijn carrière af bij Doornik. Hij begon zijn trainersloopbaan als assistent van Yves Vanderhaeghe bij KV Kortrijk, een rol die hij nadien ook vervulde bij KV Oostende. 

Toen Vanderhaeghe opzij werd geschoven bij de Kustploeg mocht Custovic overnemen, maar dat werd geen groot succes. Hij werd nadien opgepikt door Waasland-Beveren en de ploeg vorig seizoen handhaven in eerste klasse. Na een desastreuse start dit seizoen wed Custovic de laan uitgestuurd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws