BILD: Tottenham schakelt door naar de Bundesliga en kijkt vooral bij Dortmund

BILD: Tottenham schakelt door naar de Bundesliga en kijkt vooral bij Dortmund

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 15:36za 25-01-2020 om 15:36

De Bundesliga zou binnenkort wel eens een spits armer kunnen zijn, want Tottenham Hotspur richt haar pijlen op Duitsland. De Noord-Londenaren zijn naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, nu Harry Kane voorlopig in de lappenmand zit.

Willian José leek de vervanger van Kane te gaan worden: de Braziliaanse aanvalsleider van Real Sociedad haakte woensdag op het allerlaatste moment af voor het bekerduel met Espanyol en leek zijn laatste wedstrijd voor de Basken gespeeld te hebben. Real Sociedad en Tottenham zijn er echter niet uitgekomen: volgens BILD hebben José Mourinho en de zijnen inmiddels hun vizier op de Bundesliga gericht.

Het invloedrijke medium stelt dat er een lijst in omloop is met alternatieven voor de Tottenham-vacature. Wout Weghorst (VFL Wolfsburg), Paco Alcácer en Mario Götze (beiden Borussia Dortmund) worden genoemd. De vermaarde spelersagent Pini Zahavi moet naar verluidt bemiddelen.

Nederlander Weghorst is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Die Wölfe, waar hij nog tot medio 2023 onder contract staat. Dit seizoen was hij goed voor zeven competitiegoals. Alcácer en Götze zijn dan weer naar de achtergrond verdreven door de komst van wonderboy Erling Haaland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws