Update: 'Standard stelt maandag nieuwe inkomende transfer voor'

Update: 'Standard stelt maandag nieuwe inkomende transfer voor'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 14:46za 25-01-2020 om 14:46

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 12:27zo 26-01-2020 om 12:27

De supporters van Standard Luik hebben nog niet de prettigste wintermercato achter de rug. De Rouches lieten met onder meer Renaud Emond en Paul-José Mpoku enkele sterkhouders én publiekslievelingen vertrekken. Nu komt er toch ook eens iemand bij: Moussa Sissako.

Sissako is een negentienjarige verdediger van Paris Saint-Germain, die weliswaar nog nooit minuten maakte in de hoofdmacht van de Parijzenaars. Volgens Het Nieuwsblad rondt Standard snel de overeenkomt af. In eerste instantie zullen de Rouches Sissako huren, maar ze hebben ook een aankoopoptie bedongen.

Sissako lijkt voornamelijk een wissel op de toekomst te zijn. De Malinese mandekker heeft dus nog geen ervaring op het hoogste niveau, want bij PSG voetbalde hij uitsluitend in het tweede elftal. Voor de Franse topclub betwistte hij ook de Youth League. Met Zinho Vanheusden en Konstantinos Laifis heeft Standard voorlopig bovendien een betrouwbaar duo rondlopen achterin.

Update: De transfer van Sissako naar Standard is in kannen en kruiken. De verdediger zal maandag zijn fysieke testen afleggen en daarna zijn nieuwe overeenkomst ondertekenen. Het zou gaan om een uitleenbeurt met aankoopoptie, meldt La Dernière Heure.

Poll

Zou Sissako dit seizoen al minuten maken bij Standard?

(352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws