Manchester United gaat transfermarkt nog op: 'Weten dat we ons moeten versterken'

Manchester United gaat transfermarkt nog op: 'Weten dat we ons moeten versterken'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 11:36za 25-01-2020 om 11:36

Ole Gunnar Solksjaer laat weten dat Manchester United op zoek is naar versterkingen. De manager van The Red Devils zegt dat de club zich ervan bewust is dat er nieuwe spelers moeten worden gehaald.

"Natuurlijk zijn we op zoek om te versterken, we weten dat we ons moeten versterken", verklaart Solskjaer op een persconferentie. "We hebben besloten om sommige spelers te laten vertrekken, omdat we fris moeten starten en om ruimte te maken voor onze targets. En dat betekent een bepaald type speler in onze ploeg."

Welk type speler dat is, laat Solskjaer niet weten. Maar het lijkt in ieder geval zeker dat Manchester United nog de transfermarkt opgaat. "Ja, we weten dat we kwaliteit binnen moeten halen en dat we aantallen binnen moeten halen."

"We werken eraan om te verbeteren en spelers binnen te slepen. Hopelijk krijgen we iets over de streep." De manager geeft aan dat de huidige spelersgroep 'uitgerekt' is en kritiek op zijn spelers heeft Solskjaer dan ook niet. "Absoluut geen klachten over een van de spelers, want ze geven alles."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws