Lampard kritisch op doelman: 'Heeft fouten gemaakt die doelpunten hebben gekost'

Lampard kritisch op doelman: 'Heeft fouten gemaakt die doelpunten hebben gekost'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 11:00za 25-01-2020 om 11:00

Kepa Arrizabalaga werd door Chelsea in de zomer van 2018 binnengehaald als duurste doelman allertijden, maar kent momenteel een mindere periode. Manager Frank Lampard reageert op een persconferentie op de situatie van Kepa.

De Spaanse goalie krijgt veel kritiek van de buitenwereld, maar dat lijkt voor Lampard niet echt belangrijk. Zijn antwoord op de vraag of hij op zoek is naar een andere keeper is dan ook duidelijk. "Ik kijk er nu niet naar. En ik laat me niet echt beïnvloeden door de kritiek van buitenaf. Ik ben me er van bewust, maar het heeft geen invloed."

Ondanks dat Lampard niet overweegt om Kepa te vervangen, is hij wel kritisch op zijn doelman. "Ik denk dat Kepa weet, hij is eerlijk, dat hij een aantal fouten heeft gemaakt die doelpunten hebben gekost. Dat is hoe het zit en het moet verbeterd worden."

Kepa kwam in de zomer van 2018 voor 80 miljoen euro over van het Spaanse Athletic Bilbao en werd de onbetwiste eerste doelman van Chelsea. Momenteel staat de teller op 85 officiële wedstrijden voor The Blues, waarin hij 94 tegendoelpunten kreeg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is de kritiek van Lampard terecht?

(74 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws