UPDATE: 'Bölöni neemt Lamkel Zé toch op in wedstrijdselectie Antwerp'

UPDATE: 'Bölöni neemt Lamkel Zé toch op in wedstrijdselectie Antwerp'

25-01-2020 08:30 Laatste update: 12:26
15

Lamkel Zé krijgt weer de volle laag bij Royal Antwerp Football club na zijn gemiste penalty, maar vooral zijn respectloze gedrag. Volgens Het Nieuwsblad grijpt coach Laszlo Bölöni in.

Lamkel Zé slenterde na zijn wissel, ondanks de achterstand, naar de kant. Negeerde vervolgens invaller Zinho Gano en ging meteen naar binnen. Nog voor het laatste fluitsignaal ging hij naar zijn appartement om de hoek. Bölöni grijpt nu in en laat de middenvelder zondag aan de kant.

Lamkel Zé blijft wel gewoon bij de A-kern. Het woelwater blijft een speler met veel kwaliteit en kapitaal. Luciano D’Onofrio moeit zich echter niet met de situatie.. “Ik kom hier niet in tussen, dit is iets tussen de coach en de spelers”, zegt de sportief directeur.

‘Het woord is dus aan Bölöni, die ons nochtans altijd naar het bestuur doorverwijst als het gaat om de bestraffing van Lamkel Zé. Maar hoe dan ook is de Roemeen niet van plan om het enfant terrible zondag op te stellen. Hij acht het beter om hem even uit de schijnwerpers te houden’, klinkt het.

UPDATE: Volgens Het Laatste Nieuws neemt Bölöni Lamkel Zé toch op in de wedstrijdkern. Een sportieve sanctie lijkt nog niet voor meteen.