De Decker sust Antwerp: Ik zie niet in waarom Zé niet meer aan boord zou zijn

De Decker sust Antwerp: "Ik zie niet in waarom Zé niet meer aan boord zou zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 21:44vr 24-01-2020 om 21:44

Het jaar is nog geen maand ver en Royal Antwerp FC zit alweer met de handen in het haar vanwege zorgenkind Didier Lamkel Zé. Na een tenenkrommende winterstage bezorgde de Kameroener al wie Antwerp lief heeft nog wat extra grijze haren tegen KV Kortrijk. Een dag later probeert Wim De Decker de zaak echter af te koelen.

In de heenwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup eiste Zé een strafschop op die eigenlijk voor Lior Refaelov of Dieumerci Mbokani bestemd was. Tot overmaat van ramp miste het enfant terrible. Uiteindelijk eindigde Antwerp-Kortrijk op 1-1. Meer dan ooit rijst de vraag of The Great Old Zé niet moet laten gaan.

Volgens assistent-trainer Wim De Decker doet dat helemaal niet ter zake. "Natuurlijk is hij nog aan boord", spreekt De Decker duidelijke woorden in gesprek met VTM Nieuws. "Lamkel Zé is één van de jongens van die dertig in de kern."

"Ik zie ook niet in waarom hij dat niet zou zijn. De sfeer is nog goed", verzekert De Decker. Het is duidelijk: voor de rechterhand van Laszlo Bölöni kan de zaak snel afgesloten worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat moet Antwerp doen met Zé?

(1211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws