Standard-fans verwerken moeilijke wintermercato met mooi afscheid van clubspelers

Standard-fans verwerken moeilijke wintermercato met mooi afscheid van clubspelers

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 21:10vr 24-01-2020 om 21:10

De supporters van Standard Luik zullen ongetwijfeld morren over de huidige wintertransferperiode. Terwijl de Luikenaars nog geen noemenswaardige versterking in huis haalden, namen ze wel al afscheid van vier spelers, stuk voor stuk jongens met een mooie staat van dienst bovendien. Dat zijn de fans niet vergeten.

Met Réginal Goreux, Sébastien Pocognoli, Renaud Emond en recent nog Paul-José Mpoku vertrokken al vier publiekslievelingen uit de Vurige Stede. De aanhang van Standard maakt van de thuiswedstrijd tegen KV Oostende gebruik om dat kwartet in de bloemetjes te zetten.

Met twee grote spandoeken en een heleboel vlaggetjes krijgen Goreux, Pocognoli, Emond en Mpoku een warm afscheid. Op spandoeken staan bemoedigende boodschappen te lezen. 'Bedankt voor alles' en 'Voor altijd rood en wit', zo klinkt het.

Ongetwijfeld zullen de supporters van Standard hopen dat er de komende dagen nog wat versterkingen neerstrijken op Sclessin. De Rouches begonnen het seizoen uitstekend en leken even de grootste uitdager van Club Brugge te worden, maar kenden nadien een fameuze dip.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat Standard het meest missen?

(168 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws