Zé ging zijn boekje te buiten: Refaelov is eerste trapper, Mbokani tweede

Zé ging zijn boekje te buiten: "Refaelov is eerste trapper, Mbokani tweede"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 20:04vr 24-01-2020 om 20:04

De dagen van Didier Lamkel Zé bij Royal Antwerp FC lijken nu wel écht geteld. Na een resem eerdere fratsen ging de Kameroener in de halve finale van de Beker van België opnieuw over de schreef. Ook kapitein Faris Haroun heeft het helemaal gehad met Zé.

De opgeëiste en gemiste strafschop van Zé tegen KV Kortrijk (1-1) doet nog steeds heel wat stof opwaaien. Nadat eerder Laszlo Bölöni zijn gal spuwde, geeft nu ook Haroun zijn visie op de feiten. Onze landgenoot laat weinig tot de verbeelding over. "Het zijn altijd dezelfden die zich laten opmerken", zucht Haroun bij RTBF.

"Niet vanwege hun voetballende kwaliteiten, maar wel door disciplinaire strapatsen. Refaelov is de eerste trapper, Mbokani de tweede. Het is aan hen om te beslissen", doet Haroun de interne keuken bij Antwerp uit de doeken. De vraag rijst nu wat er de komende weken zal gebeuren met Zé.

Zondag wacht Antwerp al een nieuwe wedstrijd, thuis tegen Zulte Waregem. Zé bood zelf alvast zijn excuses aan en hoopt er in de terugmatch tegen Kortrijk bij te zijn om zijn fout recht te zetten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat moet Antwerp doen met Zé?

(1210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws