'Transfer Eriksen naar Inter kwestie van tijd, Tottenham laat Deen uit selectie'

'Transfer Eriksen naar Inter kwestie van tijd, Tottenham laat Deen uit selectie'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 19:39vr 24-01-2020 om 19:39

Laatste update: zaterdag 25 januari 2020 om 16:07za 25-01-2020 om 16:07

Christian Eriksen verruilt Tottenham Hotspur voor Internazionale. Volgens Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport maakt de 27-jarige Deense spelmaker voor achttien miljoen euro de overstap naar Milaan.

De Premier League-topclub en de grootmacht uit de Serie A zijn het vrijdagmiddag eens geworden over de transfersom, schrijven de Italiaanse media. Eriksen kwam zelf ook al tot een persoonlijk akkoord met Inter, dat volgens Sky Sports nog even moest vrezen dat FC Barcelona ze de loef af zou steken. Zover komt het volgens de toonaangevende Italiaanse media dus niet.

Spurs en Inter steggelden de afgelopen dagen over de transfersom. De Londenaren hielden lange tijd vast aan een vraagprijs van twintig miljoen, maar daar wilden de Nerazzurri vanwege het aflopende contract van Eriksen niet aan voldoen. Beide partijen hebben nu water bij de wijn gedaan. Eriksen speelde sinds 2013 voor Tottenham, dat hem overnam van Ajax.

Update: De transfer van Eriksen naar Internazionale lijkt in de afrondende fase. De Deense middenvelder is door Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho buiten de selectie gelaten voor de FA Cup-wedstrijd tegen Southampton. Eriksen is wel meegereisd, maar door de recente ontwikkelingen heeft Mourinho besloten geen gebruik van hem te maken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws