Wolf reageert op feit dat hij Hagi niet selecteerde: 'Lastig, maar liever zo'

Wolf reageert op feit dat hij Hagi niet selecteerde: 'Lastig, maar liever zo'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 14:40vr 24-01-2020 om 14:40

Zaterdag staat KAA Gent – KRC Genk op het programma. Ianis Hagi zal in die match niet in actie komen. Hannes Wolf rekent nu niet op de Roemeen, maar daar kan volgens de trainer van KRC Genk in de toekomst nog verandering in komen.

Hagi werd als toptalent bij KRC Genk binnengehaald. De zoon van Gheorghe Hagi scoorde bij zijn eerste balcontact voor de Belgische landskampioen. In de Champions League liet hij een goede indruk na tegen Napoli en tegen STVV zette hij een strafschop om met links en eentje met rechts. Toch zijn het schaarste hoogtepunten van de Roemeen bij Genk. De laatste weken komt Hagi in het hartje van Limburg nog amper aan spelen toe.

Sinds de komst van Wolf speelt Hagi nog amper. De voorbije twee matchen kwam de Roemeen niet verder dan de bank. Nu heeft de trainer hem zelfs helemaal niet nodig tegen Gent. "Mats Möller Daehli is opnieuw fit, net als Sander Berge en ook Patrik Hrosovsky is opnieuw inzetbaar, dus moet ik keuzes maken", stelt Wolf in Het Laatste Nieuws.

Wolf verduidelijkt nog en geeft Hagi voorlopig nog niet op. "Dat is lastig, maar ik heb het liever zo dan dat ik moet puzzelen. Deze keer valt Ianis ernaast, maar hij zal zijn kans nog wel krijgen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk je dat Hagi volgend seizoen nog voor Genk speelt?

(2184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws