UPDATE: 'Mertens heeft geen oren naar aanbieding Monaco'

UPDATE: 'Mertens heeft geen oren naar aanbieding Monaco'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 13:00vr 24-01-2020 om 13:00

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 11:45zo 26-01-2020 om 11:45

Waar ligt de toekomst van Dries Mertens? Volgens Corriere Dello Sport kan het antwoord op die vraag wel eens AS Monaco zijn. Volgens de Italiaanse bron heeft de ploeg uit de Ligue 1 een miljoenencontract klaarliggen voor de Rode Duivel.

Mertens heeft een heldenstatus in Napels, maar zijn contract bij Napoli loopt aan het einde van dit seizoen af. De aanvaller kan dus als transfervrije speler vertrekken. Napoli probeert dat ondertussen de verhinderen en deed onze landgenoot naar verluidt een voorstel voor twee extra seizoenen. Elk jaar zou Mertens in Italië vier miljoen euro kunnen verdienen.

AS Monaco zou nog beter doen. De club uit het Prinsdom is bereid om Mertens ook een contract tot medio 2022 voor te schotelen. Qua loon zou Mertens op vijf miljoen euro per jaar uitkomen. Dat is exclusief bonussen. Ook de tekenbonussen is niet inbegrepen in het loon. Uiteindelijk zou Mertens op twee jaar tijd in Frankrijk vijftien miljoen euro kunnen verdienen tijdens de nadagen van zijn loopbaan.

Mertens wordt in mei van dit jaar 33 jaar oud. Momenteel is hij bij Napoli op de sukkel met last aan zijn adductoren. De topper tegen Juventus komt voor hem alleszins te vroeg.

UPDATE: Volgens Le 10 sports wordt er niet onderhandelt met Monaco omtrent een lucratieve transfer. De Monegaskische club gaat door woelige tijden en dat stoot de Rode Duivel af. Mertens mikt hoger dan de Franse middenmoot mocht hij vertrekken bij Napoli.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat denk je dat Mertens gaat doen?

(394 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws