Hazard keert terug bij Real Madrid: Hij zuigt iedereen naar zich toe

Hazard keert terug bij Real Madrid: "Hij zuigt iedereen naar zich toe"

24-01-2020 12:15 Laatste update: 12:37
1

Eden Hazard mag opnieuw met de bal trainen bij Real Madrid. Zijn terugkeer nadert dus met rasse schreden, tot groot jolijt van de Madrileende fans.

"De Madridistas zitten al een tijdje te wachten op de terugkeer van Hazard", geeft de Spaanse journalist Jorge Azkoitia bij Het Nieuwsblad. "Net voor zijn blessure kregen ze al flarden van zijn beste vorm te zien, dus nu kunnen ze in Bernabeu niet wachten om hem opnieuw in actie te zien. Bij Real zullen ze wel geen risico nemen: hij zal enkel spelen tegen Atletico als hij echt helemaal weer de oude is."

Echt efficiënt is Hazard nochtans nog niet. "Die doelpunten zullen wel nog volgen, daar is iedereen in de Spaanse hoofdstad van overtuigd. Zidane geeft Hazard normaal gezien direct zijn plek in de basis terug. Van alle aanvallers kan hij nog altijd het makkelijkst het verschil maken. Hij breng diepgang en kan altijd zijn mannetje voorbij. Niemand speelt bovendien zo goed samen met Karim Benzema als Hazard. Hij zuigt de verdedigers van de tegenstander naar zich toe, waardoor de Fransman meer ruimte krijgt", besluit Azkoitia.