Zulj komt boven water bij Anderlecht: Heb gedacht aan een vertrek

Zulj komt boven water bij Anderlecht: "Heb gedacht aan een vertrek"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 10:45vr 24-01-2020 om 10:45

Peter Zulj heeft het nog niet makkelijk gehad bij Anderlecht, maar de laatste weken komt hij toch boven water. De Oostenrijker bekent dat hij aan een transfer heeft gedacht.

"Toen ik op de bank zat, heb ik wel eens gedacht of ik niet beter zou vertrekken. Zoals elke voetballer dat doet. Er was ook interesse, uit mooie competities, maar ik voel me hier goed. Ook al omdat Anderlecht verzorgd voetbal probeert te spelen, dat sluit aan bij mijn kwaliteiten", geeft Zulj aan bij Het Nieuwsblad.

Oostenrijk doet mee aan het EK, en dat is natuurlijk een extra motivatie voor Zulj. "Het is wel belangrijk dat ik mijn basisplaats behoud, met het oog op het EK. Als ik fit en gezond blijf en genoeg speel, zal ik de Oostenrijkse selectie wel halen, gok ik."

Play-Off 1 halen zou nog een extra boost geven aan Zulj. "Ik begrijp wel dat de buitenwereld daar niet in gelooft, want we hebben nog maar zes keer gewonnen dit seizoen, maar we hebben ook al veel pech gehad. Blessures, onder meer. Zelfs als we niet winnen op Cercle is het nog niet over. We blijven gaan, tot het mathematisch niet meer kan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verdient Zulj een basisplaats bij Anderlecht?

(638 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws