UPDATE: ‘Ook Parma wil Januzaj naar Italië halen'

UPDATE: ‘Ook Parma wil Januzaj naar Italië halen'

24-01-2020 10:30 Laatste update: 26-01-2020 11:35
3

Adnan Januzaj lijkt Real Sociedad te gaan verlaten. Januzaj krijgt nauwelijks kansen in Spanje, maar zou nu een transfer naar AS Roma kunnen maken.

Dat meldt Het Laatste NieuwsRoma hoopt dat Januzaj snel binnen te halen. Het gaat dan om een huurovereenkomst met een aankoopoptie van vijftien miljoen euro. Er is voorlopig nog geen akkoord gevonden op clubniveau, maar Januzaj zelf is al helemaal gewonnen voor het idee.

Januzaj wil heel graag meegaan naar het EK met de Rode Duivels en heeft dus speelminuten nodig. AS Roma wil er graag een speler met een flits bij, want Nicolo Zaniolo is lang out met een kruisbandletsel. Roma dacht er eerst aan op Xherdan Shaqiri te huren van Liverpool, maar die piste liep dood.

Januzaj werd eerder overigens ook al in verband gebracht met AC Milan.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Real Sociedad zo’n 18 miljoen euro wil voor Adnan Januzaj. 30 procent van de transfersom, zo’n 5,4 miljoen euro, gaat naar voormalige club Manchester United. AS Roma ligt in poleposition en wil Januzaj waarschijnlijk huren met koopoptie.

Update: Tuttomercatoweb meldt dat ook Parma nu interesse in Januzaj heeft. De nummer acht uit de Serie A wil deze winter nog een aanvallende versterking in huis halen en kwam daarbij uit op onze landgenoot. De kansen van Parma zouden alvast gestegen zijn nu dat AS Roma prioriteit lijkt te geven aan de komst van Carles Perez van FC Barcelona.