Preud'homme is geen dommerik, hij zal iets uitdokteren bij Standard

"Preud'homme is geen dommerik, hij zal iets uitdokteren bij Standard"

24-01-2020 10:17
2

Bij Standard verdwijnen er deze winter aardig wat bekende namen van het toneel. Sébastien Pocognoli, Paul-Jose Mpoku en Renaud Emond zijn weg, Réginal Goreux stopte eerder al met voetballen. Eric Van Meir denkt echter niet dat Standard nu onthoofd is.

“Pocognoli, Goreux en Mpoku zijn vertrokken. Dat zijn jongens met een sterke mening die misschien niet zo positief voor de kleedkamer waren als wij allemaal van buitenaf denken. Daarom vermoed ik dat dit een weloverwogen besluit is van Preud’homme", geeft Van Meir aan bij Het Nieuwsblad.

Toch gelooft Van Meir dat Mpoku gemist zal worden bij Standard. "Het blijft een heel goede speler. Ze raken een smaakmaker kwijt. Als je iemand met die kwaliteiten wilt halen, moet je de portemonnee opentrekken. Ik weet niet of Standard dat op dit moment kan. Misschien gaat Michel anders spelen. Hij zal wel iets uitdokteren, het is geen dommerik. De top zes halen ze wel."

Standard staat momenteel op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League, met vier punten voorsprong op nummer zeven KV Mechelen.