Financiële oplossing in de maak voor Lokeren? Ik zal goed nieuws aankondigen

Financiële oplossing in de maak voor Lokeren? "Ik zal goed nieuws aankondigen"

24-01-2020 08:46 Laatste update: 08:46
2

Sporting Lokeren heeft het financieel zwaar. Louis de Vries hekelt de negatieve berichten in de media. Vrijdagochtend om 11u kan de Lokeren-voorzitter echter goed nieuws melden. Zo zou er een nieuwe sponsor zich gemeld hebben op Daknam.

Het Laatste Nieuws meldde donderdag nog dat de hele medische staf ontslag heeft genomen. Diezelfde krant berichtte vorige week, de dag van de wedstrijd tegen Lommel, ook dat Stijn Vreven niet zou betaald zijn. Die berichten zijn ze bij Lokeren, mede door de ongelukkige timing ervan, nog niet vergeten.

"Ik zal morgen (vandaag, red.) goed nieuws aankondigen. Want voor slechts nieuws hebben jullie mij niet nodig. Daarover zijn we giftig, hoor. We willen geen polemiek met de media, daar staan we boven. Maar: we vergeten dat niet", aldus Lokeren-voorzitter de Vries.

Over het ontslag wilde de Vries nog het volgende kwijt. "Wij maken ons een beetje zorgen over de situatie. En die behelst ook de medische staf. Dat we niet tevreden zijn over hen? Wel, we hebben zaken te bespreken."