'Didillon terug op Anderlecht na misgelopen transfer, maar weigert te trainen'

'Didillon terug op Anderlecht na misgelopen transfer, maar weigert te trainen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 08:15vr 24-01-2020 om 08:15

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 08:19vr 24-01-2020 om 08:19

Thomas Didillon ziet zijn transfer naar KRC Genk door de neus geboord worden. De Franse doelman dacht eindelijk weg te kunnen bij Anderlecht, maar dat feestje ging niet door. Didillon had zelfs zijn kastje al leeggemaakt op Neerpede.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat Didillon woensdag al zijn spullen in een plastic zak had gestoken in de veronderstelling dat zijn transfer naar Genk quasi afgerond was. De landskampioen trok last-minute de stekker uit de onderhandelingen omdat het niet akkoord ging met de verkoop met terugkoopclausule.

De teleurgestelde Didillon weigerde donderdag om mee te trainen met Anderlecht, gezien de ontgoocheling. Wellicht zit er voor de Fransman niet anders op dan de knop om te draaien en zich opnieuw te tonen bij Anderlecht, zij het op het trainingsveld.

Iraanse doelman voor Genk
Lange tijd zag het er naar uit dat Didillon ging uitgeleend worden aan Genk, maar de Limburgers kozen uiteindelijk voor de Iraanse keeper Beiranvand. Het is uitgerekend Mogi Bayat, de laatste tijd toch weer kind aan huis bij Anderlecht, die Genk op weg zette naar die transfer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws