Haalt Standard vervanger voor Mpoku? We zullen elke buitenkans bekijken

Haalt Standard vervanger voor Mpoku? "We zullen elke buitenkans bekijken"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 07:46vr 24-01-2020 om 07:46

Standard zag deze winter al verschillende sterkhouders vertrekken. Eerst vertrok Renaud Emond naar Nantes FC, deze week verkaste Paul-José Mpoku dan weer naar de Verenigde Arabische Emiraten. Michel Preud’homme vindt dat een spijtige zaak.

"We hadden Mpoku enorm veel verantwoordelijkheid gegeven", aldus Standard-coach Preud'homme in Het Nieuwsblad. "Maar ik begrijp dat, als je op een bepaalde leeftijd bent (Mpoku is 27, nvdr.) en een mooi voorstel krijgt, je daarvoor openstaat. Als alle partijen er zich dan in kunnen vinden, kom je tot een oplossing."

Op het veld was Mpoku evenzeer belangrijk voor Standard. "Polo had een dubbele rol. Hij speelde op de flanken, op de tien en op de acht, en hij kon als 6,5 acteren. Voor de posities op het middenveld hebben we door de komst van Shamir drie opties en Bokadi komt nog terug", zoekt Preud’homme intern alvast naar oplossingen.

Nieuwkomers
Of er nog wat bijkomt bij de Rouches? Volgens Preud’homme is het alvast geen must. "Maar mocht er zich een buitenkans voordoen met een speler die ons kan helpen, dan zullen we dat bekijken. Al gaan we niet kopen óm te kopen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Begrijp jij dat Standard Mpoku laat gaan?

(1311 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws