UPDATE: ‘Onderhandelingen KV Oostende en Anderlecht gaan goede richting uit’

UPDATE: ‘Onderhandelingen KV Oostende en Anderlecht gaan goede richting uit’

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 07:30vr 24-01-2020 om 07:30

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 08:28ma 27-01-2020 om 08:28

Officieel is het nog niet, maar KV Oostende wordt zo goed als zeker overgenomen door Pacific Media Group. Door de grote veranderingen heeft KVO meer slagkracht op de transfermarkt. Het hoopt zowaar zaken te doen met RSC Anderlecht.

De voorbije weken kon Oostende nog geen transfers doen, vanwege de onzekere financiële situatie. Nu staan de zaken er anders voor, want volgens Het Laatste Nieuws denken de Kustboys aan Bubaccar Sanneh van RSC Anderlecht. Oostende zou Sanneh willen huren tot het einde van het seizoen.

Bij Anderlecht is Sanneh al enige tijd overbodig. Paars-wit betaalde twee jaar geleden nog acht miljoen euro voor de toenmalige Midtjylland-verdediger. Nu is Sanneh dus op weg naar de Versluys Arena, waar hij het seizoen kan volmaken.

Nieuwe spits
Daarmee zijn de transferactiviteiten van KVO nog niet voltooid. Oostende wil er namelijk graag ook nog een nieuwe spits bijhalen. Uitgaand zoekt het dan weer een oplossing voor Rajsel, Banda en Sane.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat KV Oostende Bubacarr Sanneh wil huren zonder aankoopoptie. De deal is nog niet rond en de kustclub wil ook maar een deeltje van zijn loon betalen. Sanneh zit overigens nog in Afrika want er zijn administratieve problemen met zijn werkvergunning.

Update: Volgens Het Nieuwsblad gaan de onderhandelingen tussen KV Oostende en RSC Anderlecht over Bubacarr Sanneh de goede richting uit. De kustclub wil de carrière van de verdediger nieuw leven geven. Ook wil KVO Adama Niane van Sporting Charleroi huren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede transfer voor KVO?

Ja
83%
Nee
17%
(861 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws